9 Nisan 2012 Pazartesi

Oyunlar Kırmızı top Tombala oyna

Merhabalar bugünkü yazımızda sizlere iki adet çizgi gilm iki zeka bir beceri ve bir kaç tane daha oyundan bahsedeceğiz. Tanıtımlarını yaptığımız yapımların tamamı çok sevilmekte ve terxih edilmektedir. Bu yüzden oynarken büyük keyif alacağınızı düşünüyoruz. Hepsini gönül rahatlığı ile oynayabilirsiniz. Bunlar kırmızı top, redakai, balon patlatma, sudoku ve tombala gibi oyunlardır. Daha geniş açıklamayı aşağıda en doğru bilgiyi ise linklerine tıklayarak sitelerine giderek bulabilirsiniz.

Selam yine çok özel ve güzel oyunların tanıtımları ile karşınızdayız. Sizler için yine çok özel oyun tanıtımları hazırladık. Bugünkü yazımızda 7 farklı yapımdan bahsedeceğiz. O yüzden yazımız biraz uzun gelebilir. Dikkatle ve sabırla okursanız beğeneceğinizi düşündüğümüz oyunlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu özel oyunlardan isterseniz sizlere balon patlatma oyunundan bahsedelim. Oyun dünyasının en renkli ve en seçkin türlerinin başında gelen bu bölümdeki tüm oyunlar çok eğlencelidir. Genelde mouse kontrolü ile oynanmakla birlikte bazılarında klavyedeki yön tuşlarını da kullanabilirsiniz. Oyunda mantık hemen hep aynıdır. Aynı renkli toplardan üç tanesini bir araya getirin ve patlatın. Bütün topları patlatmanız halinde yeni seviyelere geçiş yaparsınız. En güzel oyunlar bölümünde her daim yerini ayırmış olan balon patlatma oyunu eminiz ki sizlere çok iyi gelecek.
Bunun haricinde sizlere ikinci olarak yeni çıkan bir çizgi filmden bahsetmek istiyorum. İsmi redakai. Tarz olarak bakugana benzemekte olan bu oyunda kart savaşları yaparak düşmanları yenmeye çalışıyorsunuz. Manga tarzındaki yapımın jenerik müziği karakterleri çok renkli ve izleyiciyi kendisine çekmektedir. O yüzden redakai oyununu oynamanızı kesinlikle tavsiye ederiz. Hazır çizgi filmlerde başlamışken bizim kendi yapmız olan bir çizgi filmden de bahsetmek istiyorum. Onu zaten tüm Türkiye tanıdığından sizde eminiz ki biliyorsunuzdur. Çizgi filmler ile alakası olmayan insanlar dahi onun ismini duyunca hemen tanıyor. Tahmin ettiğiniz gibi ismi pepee. Pepee ve şila oyunu ile olsun çizgi filmdeki davranışları ile olsun çok sevilmekte. Pepee ve şila oyunu tür olarak ateş ve su oyununa çok benzemektedir. Öyle ki Aynı tuşlar ile oynanmaktadır. W,a,s,d ve Yön tuşları ile iki kahramanı götürerek bölüm sonundaki çıkış kapısına ulaştırmaya çalışıyorsunuz. Çok sevilen ve manyak oyunlar kategorisinde sayılan bu zevkli yapımda eminiz ki sizde çok eğleneceksiniz. Bir kere oynadıklarında insanlar bu sevimli çizgi film kahramanının müptelası olup çıkıyor. Siz oynarken çok dikkatli olmalısınız. Yoksa nasıl olduğunuzu anlamadan bu sevimli afacanların bağımlısı olursunuz.


Bundan sonraki tanıtımlarımızda ise sizlere zeka ve beceri türünün harmanlandığı oyunlardan bahsedeceğiz. İlki Japonya'da ortaya çıkan ve tüm Dünyayı etkisi altına alan sudoku çılgınlığı. Sudoku oyna mak için dilediğiniz zaman www.manyakoyun.com adresine gidebilirsiniz. Tüm yapımlarda olduğu gibi buda ücretsiz bir hizmettir. Bunun haricinde birde sizlere çok iyi bildiğiniz ve yılda bir gün muhakkak oynadığınız yada gördüğünüz bir oyundan bahsedelim. Vereeğim küçük bir ip ucu onun ne olduğunu size hemen anımsatacaktır. Hangi gün oynandığını söylemem yeterli. Haydi uzatmadan söyleyeyim. Yılbaşı gecesi daha çok oynanır. İlk tahmin tombala oldu değilmi. Şimdi tombala oyna mak istiyorum diyenler için yine aynı adresi öneriyorum. Tombala zevki en çok yılbaşında çıksa da aslında yılın 365 günü oynanabilen zevkli bir oyundur. O yüzden müptelası olanlara her zaman tavsiye ederiz.
Son olarak ise çok sevilen ve oynayanda bağımlılık yapan bir oyunu önericem. İsmi kırmızı top. beceri türündeki bu yapım yine çok sevilmektedir. Tüm dünyada bir çok fanı ve müptelası bulunmaktadır. İnsanı biraz strese soksada kırmızı top oyunu oynayanda çok büyük bir haz bırakmaktadır. Özellikle uzun süre uğraştıktan sonra bir bölümü geçmeyi başardıysanız. Topu yönlendirmek için klavyenizdeki yön tuşlarını kullanmanız yeterli olacaktır. Bu şekilde topu kontrol edecek bayrağa ulaştırmaya çalışacaksınız. Yeni ve farklı bir yazıda görüşmek üzere iyi eğlenceler mutlu günler dileriz.

http://frivbeceri.blogspot.com/2012/04/pepee-ve-sila-oyunu-manyak-oyunlar.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder